Göbek Yağları nasıl eritilir? Zayıflatan, Göbek Eriten, Limonlu Yoğurt Kürü

Yazıma başlamadan önce, İngiltere’de yaşam nasıl merak ediyorsanız eğer bununla ilgili bir videomuz var, buraya bırakıyorum 🙂

Yoğurt Kürü ile göbek eritmek oldukça pratik bir yöntem. Göbek kısmındaki bir türlü kurtulmayı başaramadığınız gereksiz ve aşırı fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Kışın soğuklarda ve hareketsiz günlerde çoğunlukla istem dışı aldığınız fazla kilolarınızı Yoğurt Kürü  sayesinde kolaylıkla vücudunuzdan atabileceksiniz Yaz mevsiminin artık hızla yaklaştığı bu günlerde elinizi çabuk tutmanızı öneririz.Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun bizzat hazırladığı yoğurt ve limon kürü olan göbek eritme kürümucizesini mutlaka denemelisiniz.

gobek-eriten-yogurt-kuru

Yoğurt Kürü ile Zayıflama

Limonlu yoğurt kürünü yapmaya başlamadan evvel aklınızda bulunması gereken minimum 2 hafta boşunca kesintisiz olarak devam etmeniz gerektiğidir. 1 ile 2 gün arası denedikten sonra faydası olmadığı düşüncesine kapılıp yarım bırakmayın.

Limon Yoğurt Kürü Malzemeler:

  • Yarım adet limonun suyu
  • 3 Yemek kaşığı (az yağlı olmasına dikkat edin) yoğurt
  • 1 çay kaşığı kadar pul biber

Yoğurt Diyeti Nasıl Yapılır – Hazırlanışı

Yukarıda yazdığımız malzemelerden olan yarım adet limonun suyunu, yoğurdu ve pul biberi belirtilen ölçülere sadık kalarak yeteri kadar büyüklükte bir kâsenin içerisinde iyice karıştırınız.
UYGULANIŞI: Gece yatağa yatmadan yaklaşık yarım saat önce hazırladığınız karışımı yiyiniz. Minimum 2 hafta süresince kesintisiz olarak karışımı yemeyi sürdürün. 2 Hafta sonunda vücudunuzdaki değişimi gözle göreceksiniz.

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

2 thoughts

Yorum bırakın