WordPress’in Reklam Paralarını Silmesi

IMG_2121

Gerçekten o kadar sinirliyim ki nasıl anlatsam bilemiyorum. Daha dün wordads hesabıma baktığımda 171$ olduğu yazıyordu. Bu sabah baktığımda ise 99.07$ yazıyor. Ya inanılır gibi değil ya. Hemen desteğe sordum. Ya işte hesaplamada yanlışlık olmuş falan şimdi yazan rakam doğru bilmem ne diyor. Böyle bir saçmalık mı var ya. Dün öyle yazıyor bugün böyle. İnsanların reklam paralarıyla oynuyor musunuz siz?

IMG_2115

IMG_2116

Yani istedğim kadar kavga da etsem sonuç değişmicek. Ezberlettirmişler bunlara kopyala yapıştır yapıyorlar. Ama gerçekten yapılan terbiyesizlik! Şeytan diyor ki kapat hesabı siteyi git! Ciddi anlamda soğuttular insanı. WordPress’i paralı yapmayı biliyorlar insanların reklam paralarını doğru düzgün yollamıyorlar.

IMG_2119

IMG_2120

Yani o yüzden sizde boşu boşuna para verip de preimum falan olmayın reklam parası almak istesiniz işi zorlaştırıyorlar. 171$’dan bir anda yanlışlık olmuş diyip 99.07$ olması ne demek ya! Sadece sinir bozucu parasından falan değil yapılan haksızlık ve saçma!!!

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

3 thoughts

Yorum bırakın