Kara Para Aşk : Türk Dizilerinin En İyilerinden

Kara Para Aşk
Kara Para Aşk

Yapımı2014 – Türkiye

Tür Aksiyon ,  Dram ,  Romantik

Yönetmen Ahmet Katıksız

Oyuncular Tuba Büyüküstün ,  Erkan Can ,  Nebahat Çehre ,  Engin Akyürek ,  Serkan Kuru

Senaryo Eylem Canpolat ,  Sema Ergenekon

Yapımcı Kerem Çatay ,  Ay Yapım

Dizinin Konusu : Ömer komiser (Engin Akyürek) ile Roma’da yaşayan tasarımcı Elif’in (Tuba Büyüküstün) hayatları iki ölümde kesişir. Ömer nişanlısını, Elif ise babasını aynı gece kaybederler. İkisi de bu ölümleri çözmeye çalışırken hem bilmedikleri gerçeklere, hem de birbirlerine yaklaşmaya başlayacaklardır.

Pek de Türk dizi severlerden değilimdir. Ama azınlıkta da olsa iyileri çıkıyor arada. Kara para aşk dizisini tesadüfen 1. sezonu bittikten sonra video sitelerinden birinde izlemiştim. Genelde Türk dizileri olsun Türk filmleri olsun herşey klasiktir, hemen herşeyi tahmin edebilir, sonunu bağlar ve hiçbir sahnesinde şaşkınlık yaşamazsınız. Ama bu dizide alışılmışın dışında öyle şeyler oluyo ki şaşkınlık içinde kalıyosunuz, bu kadar da olur mu diyosunuz. Senoryosu, oyuncuları o kadar sağlam ki, hiç sıkılmadan merak içinde izliyosunuz. Engin Akyürek’i ilk yabanci damat dizisinde izlemiştik, orda da çok başarılıydı. Tuğba Büyüküstün’de Çemberimde gül oya adlı dizide adından çok söz ettirmişti. Kara para aşk dizisinin kesinlikle konusu, oyunculukları çok başarılı, şiddetle tavsiye ediyorum.

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın