Nars Orgasm Blush Yorumlarım

Biraz geç kalmama rağmen sonunda dünyanın en çok bilinen ve en çok satan rengi “Orgasm” Nars orgasm allığını denemeye karar verdim. Kimisi çok abartılmış bir ürün olduğunu düşünse de, yaz-kış, gece-gündüz, yok gibi veya fark etmeden her makyaja uyan bir allık olması sayesinde tüm bu övgüyü hakediyor. 

Orgasm, dore ışıltılara sahip pembe bir renk. Bu rengin özelliği, mucizevi bir şekilde her tene çok yakışmasıymış. Sarışın, esmer, kumral veya kızıl her renk her ten kullanabiliyor olması beni iyice meraklandırmıştı.

Bende son zamanlarda her yerde herkeste gördüğümden ve özellikle ünlülerin yüzünde görüp iyiden iyiye merak uyandırırken kullanmak istediğim bir üründü.

Kullanım deneyimime göre: Buğday tenli biri olarak yüzümde çok hafif doğal ve taze durması beni mutlu etti. Klasik, kadifemsi Nars ambalajına sahip, aynalı bir allık. Yani özellikle günlük makyajlarda ya da hafif makyaj istediğinizde yüzünüze harika bir doğal görünüm veriyor. Sonuç olarak Beğendim

Nars Orgasm Fiyatı: Türkiye de yaşamadığımdan İngiltere fiyatı vermek zorundayım 21 Pound ama sanırım Türkiye de 140 TL civarı.


Super Orgasm ve Orgasm Arasındaki Fark

Bir de super orgasm diye çeşidi var. Orgasm, “Peachy Pink with Golden Shimmer” olarak, Super Orgasm ise “Peachy Pink with Gold Glitter” olarak tanımlanıyor. Aslında bu iki allığın rengi aynı. Fakat Orgasm’da altın sedefli bir ışıltı, Super Orgasm’da ise daha dikkat çeken bir parıltı/sim var. Özellikle yazın ve gece makyajı için Super Orgasm daha idealken, günlük kullanımda fazla pırıltıdan hoşlanmayanlar Orgasm allığı tercih ediyorlar.

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın