iPhone, iPad, Macbook Fotoğraf Aktarma

img_0977

img_0974

AirDrop ile yakındaki bir iPhone, iPad, veya Mac’e kablosuz olarak fotoğraf, video, web sitesi, konum bilgileri ve daha fazlasını gönderebilirsiniz. Bunun için işte yapmanız gerekenler:

Macbook’dan Göndermek için;

  • Finder’daki menü çubuğunda Git > AirDrop’u seçin. Bir AirDrop penceresi açılır. Bluetooth veya Wi-Fi kapalıysa açmanızı sağlayacak bir düğme görürsünüz. Bluetooth ve Wi-Fi açıksa AirDrop otomatik olarak açılır.
  • Yalnızca Kişiler uygulamanızdaki kişiler yerine herkesten dosya almak için, AirDrop penceresinin alt tarafındaki “Beni şu kişiler bulabilsin” ayarını kullanabilirsiniz.
  • AirDrop penceresi yakındaki AirDrop kullanıcılarını gösterir. Pencerede alıcının resmine bir veya birden fazla öğeyi sürükleyin ve Gönder’i tıklayın.

IMG_0978.JPG

İPhone ve İPad için;

  • Açıp kapatmak için ekranın altındaki menüyü yukarı doğru kaydırın, AirDrop’a tıklayın. Bluetooth açık olucak tabi ki. AirDrop ağınızı kimler görebilir onu belirleyin Sadece Kişiler yada Herkes gibi.

img_4457

  • Paylaşmak istediğiniz içeriği seçip paylaş butonuna tıklatın.
    Airdrop ile paylaşmak için dokunun yazan yerden paylaşacağınız kişiyi veya cihazı seçin.

img_4459     img_4456

İPad için,

img_0981

img_0980

  • Paylaştığınız kullanıcının ekranına onay penceresi gelir kullanıcı reddete bilir yada kabul edebilir. Kabul ederse paylaştığınız içeriğe göre uygulama ile otomatik olarak açar.

img_0972

Not: AirDrop özelliğini kullanmak için içerik paylaşacak cihazların iOS 7 ya da daha yüksek bir sürüme sahip olması gerekir.
iPhone 5 veya sonrası,
iPad (4. nesil veya sonrası)
iPad mini.
iPod touch (5. nesil)

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın