İngiltere’nin Online Alışveriş Siteleri

Yazıma başlamadan önce,  İngiltere’de yaşam nasıl? merak ediyorsanız eğer bu videolarımızdan da faydalanabilirsiniz 🙂

Ayrıca Merak edenler aşağıda; İngiltere H&M mağazasından fiyatları görebilmeniz için kadın-erkek birkaç ürünler ekledim 🙂

Kadın Ürünlerine Bakmak isterseniz;

https://www.stylink.it/lDAP7u5VO1

https://www.stylink.it/6ZoNkCLZOB

https://www.stylink.it/xaV63fYpXQ

Erkek Ürünlerine Bakmak isterseniz;

https://www.stylink.it/B4NZlCBRxo

https://www.stylink.it/OMmowTqb3Q

https://www.stylink.it/wpVG3sOyo6

Amazon 

screen-shot-2017-02-27-at-11-55-01

Amazon bilindiği gibi dünyanın en büyük alışveriş sitesidir.  Jeff Bezos tarafından 1994 yılında kurulmuştur. Bende hemen hemen bütün ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum. Çok kaliteli ve güvenli bir site. Amazon’un Türkiye sitesi bulunmamakta ama çeşitli Amazon siteleri uluslararası gönderim kapsamında Türkiye’ye gönderim yapmaktadır. Hatta sanırım, amazon.de üzerinden artık Türkçe dil desteği sunmaya başlamış. Buradan Türkiye için siparişler verebiliyorsunuz. Amazon Prime üyeliğim sayesin de kargolarım hem ücretsiz hem de daha erken geliyor. Ayrıca Amazon Prime video platformuna sahip ve buradan ücretsiz film ve diziler izleyebiliyorum. App (uygulaması) var.

ASDA

screen-shot-2017-02-27-at-12-19-08

Asda Market alışverişi yaptığım Hipermarket. İstediğim herşeyi bulabiliyorum ve bazen markete gitmektense bu daha kolay oluyor. Hatta worldfood kısmından Türk ürünleri bulgur, kuru fasülye, pirinç gibi birçok şeyi alıyorum. Alışverişiniz bitince delivery randevusu alıyorsunuz ve belli günler ve saatler arasında 1-2-3-4 Pound gibi ücretleri değişiyor. App (uygulaması) var.

ASOS

screen-shot-2017-02-27-at-12-33-21

Asos.com süper giyim alışveriş sitesi. Bu siteye girdiğim zaman kendimden geçiyorum. O kadar şık, kaliteli, modern tasarımları var ki. Bazen öyle indirimler oluyor ki inanamazsınız. Fiyatları markasına göre değişiyor ama genelde fiyatları çok uygun. App (uygulaması) var.

IKEA

Screen Shot 2017-02-27 at 12.57.53.png

Ikea ev dekorasyonun da vazgeçilmez adresim. En büyük zevkim kocaman mağazasına gidip karış karış orayı gezmek ve kendimden geçmek ama çok büyük eşyalar aldığımda ya da yaşadığım yere biraz uzak olduğundan bazen imkanım yoksa gitmeye online alışverişi kullanıyorum. Çok tatlı dekore ederek o kadar tatlı gösteriyorlar ki herşeyi. Özellikle de küçük evlere uygun bir yer. Herşey sportif, salaş ve rahat. Tam bana göre yani. App (uygulaması) var.

Argos

screen-shot-2017-02-27-at-13-12-51

Argos, ev eşyaları satan online site. İngiltere’de baya ilgi görüyor. Çok değil ama arada bakınırım buraya da. Bazen ciddi uygun fiyatlar olabiliyor. Arada gözatma da fayda var.

NEW LOOK

screen-shot-2017-02-27-at-13-26-23

New look özellikle mağazasını gezmeyi sevdiğim mağazalardan. Günlük, sportif, rahat çok tatlı tasarımları var. Ama bazen mağazada ürünün kendisi ya da bedeni olmayıp, ya da tükenmiş olup, online sitesinde olabiliyor. App (uygulaması) var.

Rightmove

screen-shot-2017-02-27-at-12-43-15

Rightmove sitesi İngiltere’nin isim yapmış emlak sitelerinden. Ev kiralamak için ilk zamanlar çok vakit geçirdiğim bir site. Hatta ara ara bakarım nerede ne var diye. App (uygulaması) var.

eBay

screen-shot-2017-02-27-at-12-49-30

eBay, İnternet üzerindeki en büyük açık artırma usulü alışveriş sitesidir. Amazon kadar kullanmasam da ara ara kullandığım bir site. Bazen amazon’a göre daha uygun fiyatlar olabiliyor. App (uygulaması) var.

İngiltere için benim alışveriş yaptığım siteler şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sizin de bildikleriniz ya da önerileriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

1 thoughts

Yorum bırakın