L’Oréal Elséve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem Yorumlarım ve Kullanılışı

img_1006

Bundan önce yağ versiyonu ürününü kullanmıştım ve onu da çok beğenmiştim. Özellikle kokusu ve saça softluk bakımından çok iyi bir üründü. Ama son zamanlarda da L’Oréal Elséve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem 150 mL’lik tüp ürününü tanıdım. Biraz kabarık ve sert saçlarım olduğundan ayrıca elektrikli olduğundan bu ürünün çok çok faydasını gördüm. Yurdışında bu ürün Elvive olarak geçiyor. 6 değerli çiçek özü yağı ile zenginleştirilmiş, saçı besliyor ve onarıyor. Krem rengi de kendi de sarı renkli bir ürün.

img_1009

Bu ürün saçımı o kadar yumuşattı ve hafifletti ki😊 Kokusu ayrı bir güzel zaten. Saçlarım ahenkle dans ediyor dedikleri bu herhalde🙊👩🏼 Yani saçınız sert ve biraz kabarıksa ayrıca saç elektriklenmesinden şikayetiniz varsa birebir tam size göre ürün diyorum ve kesinlikle sayfamda beğenmediğim, sevmediğim ürünleri asla ve asla önermiyorum. Kötüyse kötü, iyiyse iyi olduğunu yazıyorum ki boşuna paranızı harcamayın ve almayın gereksiz yere diye.

Kullanılışı:

Krem ıslak ya da kuru saça kullanılabiliyor. Fındık büyüklüğünde kremin yeterli olduğu belirtilmiş. Saçlarda yağlı his bırakmayan dokusu ile saçları ağırlaştırmaz ve saça ipeksi bir yumuşaklık, parlaklık kazandırır. Ben banyodan sonra nemli saça uygulayınca asıl baya memnun kaldım. Ama günlük olarak saç kuruluğumu gidermek için kullanmayı da çok seviyorum. En önemlisi saçlarım artık elektriklenmiyor ve ağır değil😊 Şiddetle öneriyorum alın!!!

Fiyatı ve Nereden Aldım

Ben herzaman olduğu gibi ürünü amazon dan £7 gibi bir fiyata aldım. Ve bu link den aldım L’Oréal Elséve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem

Not: Kesinlikle ve kesinlikle saç elektriklenmesi için çok etkili. Bunu saçımda çok fazla elektriklenme olduğu için birebir kendi saçlarımda faydası olmasını gördüm ve çok çok memnun kaldım. Saçım eskisine göre daha çok hafif ve yumuşak.

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

2 thoughts

  1. Benimde saçlarım çok elektrikleniyor.ben de elseve in yağını kullanmıştım ama pek işe yaramamıştı.Yazınızı okuyunca kremide denemeye karar verdim.Umarım sizinki gibi bir sonuç alırım :))

    Liked by 1 kişi

  2. Yağı bana da çok etki etmemişti, sadece tararken daha çok kolaylık sağlıyordu, yumuşatıyordu ve kokusu çok güzeldi elektriklenme sorunuma çözüm olmadı. Ama bu kremi kullandıktan sonra pek sonuç almayacağımı düşünüyordum ama çok şaşırdım. Saçlarım hem ağır hem de elektriklenme vardı. Ama isterseniz önce maske olarak kullanın ıslak saça 20 dk bekletip normal şampuanla yıkayın daha sonra her duştan sonra nemli saça fındık büyüklüğünde avucunuza alarak saçları ikiye ayırarak eşit şekilde sürüp tarayın. Umarım sizde memnun kalırsınız 🙂 Keyifli günler😊

    Liked by 1 kişi

Yorum bırakın