Google Spotify’ı Satın Alıyor!

IMG_1501

Benimde severek kullandığım, online müzik servisi Spotify’ı Google 41 milyar dolara satın alıyormuş. 50 milyon ücretli abonesi olan Spotify’ın ayrıca ödeme yapmadan, reklam dinleyerek servisi kullanan yüz milyonlarca üyesi de bulunuyor. Google’ın bu atağı ile, en büyük rakibi Apple’ın popüler Müzik servisine karşı elini güçlendirecek çok önemli bir adım olacak.

Apple, Müzik servisi üzerinden, aylık abonelik ücretleri ve reklam gelirleri ile önemli bir kazanç elde ediyor. Apple Müzik’in en büyük rakibi ise, Spotify. Hatta Apple Müzik’in ilk başta geliştirilme sebebi, Spotify’a rakip olmaktı!

Yani Spotify’dan şu an gayet memnunum ama umarım Google bunu değiştirmez. Çünkü Spotfy‘ın belli bir kalitesi ve standartı var. Değişmesini ve rekabet için saçmasapan yenilikler, düzenlemeler getirmesini istemem.

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

2 thoughts

  1. Apple’a karşı güzel bir güçlenme olur gerçekten. Spotify güçlü bir platform. Arayıp da bulamadığım şey çok nadir. Hatta Shazamın bile farkedip, tanıyamadığı parçaları, adı ile arattığımda burada buluyorum. Ama dediğiniz gibi benim de zevkle kullandığım bu müzik programının rekabet uğruna değişime uğramamasını dilerim.

    Liked by 1 kişi

    1. Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim😊 Aynen benim de demek istediğim rekabet uğrunu değişikliğe uğraması orjinalini bozmaları. Umarım olmaz bu🙄

      Beğen

Yorum bırakın