The Revenant (Diriliş) IMDb Puanı: 8/10

img_0896

Yapım : 2015 ABD
Tür : Dram, Macera
Süre : 151 Dak.
Yönetmen : Alejandro González Iñárritu
Oyuncular : Leonardo DiCaprio , Tom Hardy , Domhnall Gleeson , Will Poulter , Lukas Haas
Senaryo : Alejandro González Iñárritu , Mark L. Smith
Yapımcı : Alejandro González Iñárritu , Steve Golin , Arnon Milchan , David Kanter , Keith Redmon

Filmin Konusu: İskoç kökenli bir avcı olan Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) bugün Dakota adıyla bilinen bölgede gerçekleştirilen bir av gezisinde bir ayının saldırısına uğrayarak ölümcül bir şekilde yaralanır. Hayatta kalma umudu çok zayıf olan Glass, ekipte yer alan John Fitzgerald (Tom Hardy) tarafından vahşi doğada ölüme terkedilir, oğlu da öldürülür. Müthiş bir dayanma gücüyle hayatta kalmayı başaran Glass, oğlunu öldüren Fitzgerald’dan intikamını alabilmek için zorlu bir yolculuğa başlar.

Film Yorumum: Kabul ediyorum bu filmi yazmak için çok geç kaldım ve özür diliyorum sizden🙏🏼 Bu film muhteşem ötesi. Benim başka filmlere ne dediğimi unutun bu film harika. Leonardo hakikaten bu filmle oscarı 10 kere hakketmiş. The Revenant (Diriliş) aynı zamanda en iyi yönetmen dahil 12 dalda adaydı. Leonardo DiCaprio En iyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. En iyi film ödülü ise Spotlight filmine gitti. İnanın bambaşka biri kesinlikle başka biri olmuş. Adam resmen yemiş bitirmiş kendini😊 Tamam biraz 9 canlı ama öyle böyle oynamamış. Hem çok zor şartlar altında çekilmiş eziyetli bir film, hem de çok güzel yerlerde çekilmiş iyi seçmişler mekanları. Mutlaka ama mutlaka lütfen izleyin!!!

img_0898

img_0899

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın