Braun Satin Hair 7 IONTEC Fırça (BR 730-BR 750)

Yazıma başlamadan önce, İngiltere’de yaşam nasıl merak ediyorsanız eğer bununla ilgili bir videomuz var, buraya bırakıyorum 🙂

Dreaming-in-Berlin-Beauty-Braun-Satin-Hair-7-Review-1

Ben zaten her zaman Braun‘un ürünlerini beğenmişimdir. Uzun süredir kulladığım Braun Satin Hair 7 IONTEC Fırça ürününden bahsedicem size. Aslında bu iyonlu saç fırçasınında bazı sürümleri var ama ben en son BR 730 olan sürümünü kullanıyordum ki Türkiye’de unutunca daha dün yeni sürümünü aldım amazon ‘dan. Türkiye de bu kullandığım ürün yok sanırım şu an. Türkiye Braun sitesinde BR 730 var şu an sadece. Ama BR 730 dan da aşırı memnun kalmıştım. Bu yeni aldığım ürün BR 750 sürümü. Gerçekten Braun’un bu fırçaları inanılmaz derecede çok çok iyi. Saça parlaklık veren, elektriklenmeyi ve kırılmaları önlüyor.

Dreaming-in-Berlin-Beauty-Braun-Satin-Hair-7-Review-7

Arkasında ki küçük yeşil şey iyonlarını veriyor. Hafif de ses çıkarıyor zaten. Pille çalışıyor, açma-kapama düğmesiyle çok rahat kullanışlı, kaliteli bir ürün. Aşırı memnunum. Temizlemesi de bir o kadar kolay, yalnızca yastık pedini kenarından basılı tutarak çıkarın ve akan suda kolayca temizleyin. Fırçanızı yıllarca sürecek kullanım için yeni durumda tutar.

Dreaming-in-Berlin-Beauty-Braun-Satin-Hair-7-Review-4

Kullanımı:

Islak saça uygulanmaz. Hafif nemli saç olabilir ama ıslak olmamalı. Kuru saçlarınız da yavaş tarandığında iyonları daha iyi salınmasını sağlayabilirsiniz. Saçınızı tararken, tarağın arka tarafında iyonların yayıldığı küçük yere elinizle kapatmayın sakın iyonların saçınıza yayılmasını önlersiniz yoksa. Ayrıca bazı yerlerde denildiği gibi saçları yağlandırmıyor yani en azından ben de olmadı tam tersi parlaklık, canlılık, daha rahat tarama sağladı. Biraz saçınız da alışmalı bu ürüne. ilk denemeler de hemen mucizeler beklemeyin. Biraz alışmalı saçınız. Yani kısacası bir süre kullanın ve tararken 5 dk falan devam edin.

ph-content-satin-hair-7-brush-iontec-x-cdn-en-1

Iontech nedir?
İontec saçınızın sağlığını korumak için özel olarak geliştirilmiş bir teknolojidir. Saçınızın genellikle aşırı yüksek sıcaklıklarda yapılan şekillendirme sırasında kaybolan nem dengesini yeniler. İyon düğmesini aktif hale getirince, iyon püskürtme sistemi milyonlarca iyonu saçınıza etkili bir şekilde yaymaya başlar. Bu iyonlar her bir saç telini sarar ve şekillendirme sırasında havadaki nem parçacıklarını çekerek saçınızın nem dengesini hızlı bir şekilde tekrar kazanmasını sağlar.

Fiyatı:

Şu an piyasada bu ürünler 90-119 TL arası. Ama ben Amazon.uk den aldığım için £25 aldım.

Umarım denersiniz 🙂

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın