NARS Sheer Glow Foundation-Fondöten

A8FDEECD-6C8C-448C-AA16-A9C2B342FDE0

Merhabalaaaarrr☺️ Yeni bir makyaj yazısını yazmak için aldım elime Ipad’i💻 Bende artık Narscılardanım. Her yerde gör gör gör, parlak cillop yüzler ne oluyo ya dedim nasıl bişe bu diye meraktan delirdim😀 Yani hakikaten böyle kaliteli mi ve bu kadar pahalı olmayı hak ediyor mu diye aldım hemen. Fondöten şişesini ilk elime aldığımda ağırlığını hissettim. Artık markasından mı gramından mı bilemiyorum😀 Nars Sheer Glow  30ML ve Türkiye fiyatı sanırım 95 TL ile 100 TL arasında. Ben burada £27 a aldım. Cildime uygun Barcelona Med/Dark1 olanı seçtim. Bir de ürünün pompası ayrı satılıyor. £2,5 a aldım. Kutusundan rahat çıkarmak için ayraç gibi bişey yapmaları çok hoşuma gitti. Düşünce meselesi😊 Bu özelliğini aynı Apple ürünlerine benzettim. Onda da bunun gibi ince düşünceler vardır. Zaten Nars için de makyaj markalarının Apple’ı diyebiliriz😊 Yani Nars ın ambalajlama olayına hayran kaldım. Ürünün kapağı kadifemsi ve çok çabuk kirleniyor haberiniz ola!

629E4073-2FD6-480B-84B6-A18A69D6FCDC

2DF2C35E-7A5D-4555-BB1B-54304F5D73B7

Ürünü kullanmadan önce çalkalayın. Söylenenlere göre pompasız daha iyi kullanılıyormuş isterseniz alabilirsiniz. Ben parmağımla ufak ufak yayıyorum sonra fırçayla düzeltmeleri yapıyorum. Doğal görünmesini istiyorsanız, olabildiğince az sürmelisiniz. Çünkü Sheer ince yapılı değil. Orta kapatıcılık veren ama yüzde hissedilmeyen bir fondoten. Yüzüme sürdükten sonra çok iyi kapattığını gördüm cidden. Ayrıca oldukça hafif ve kadifemsi bir his verdi.

6F0B86E9-D532-42CE-A635-E8E054AD4E13

Bence kuru ciltlere daha uygun gibi geldi. Çünkü nemli bir ürün ve cildinizi ayrıca nemlendiriyor. Yağlı ciltlere pek önermiyorum. Uzun ömürlü gidiceğini düşünüyorum, çünkü az sürüldüğünde bile kapatıcılığı çok iyi. Ben çok mutlu oldum bu ürünü aldığıma isteklerimi karşıladı. Bu tarz fondöten arıyorsanız hiç çekinmeyin gidin ve alın😊 Gerçekten değermiş!

9222E1FB-489B-438A-BFE0-440980ADB713

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın