Blog Nedir?Blog Ne Demek?

Blog, herhangi bir konu üzerine kişiler tarafından düşünce, fikir ve araştırmalarının yazıldığı kişisel internet siteleridir. Blog yazma tamamen zevk işidir. Her ne kadar bazı insanlar para amacı güdse de yine de sonuçta zorla yapılabilecek bir iş değildir. Yazı yazmayı seviyor, insanlara düşüncelerinizi, fikirlerinizi paylaşmayı istiyor ve seviyorsanız çok ideal bir ortamdır.

7d5fb85c-ed3a-45b6-adb0-86e1888ae2f0-814-000000fc22c3c20d_tmp

Blog Türleri

Kişisel Blog: Yazarın ilgi alanlarını oluşturan konuların ve kendi hayatından birşeylerin bulunduğu bloglardır. Bu bloglar, samimi bir dil kullanılır ve herhangi birşeye bağlı ve zorunlu değildir.

Sektörel Blog: Bir veya birden çok kişinin profesyonel içerikler sunduğu bloglardır. Bu bloglar, genelde o sektörde ün yapmış kişiler tarafından oluşturulur ve iş dünyasında bulunan birçok kişi tarafından yeni deneyimler elde etmek, sektöre alışma ve sektördeki yenilikleri yakından takip etmek için tercih edilir.

Hayran Blogları: Ünlü bir kişi, film veya hobi alanı ile ilgili, hayranları tarafından oluşturulan ve konu ile ilgili güncel gelişme ve hayranların yaptıklarının anlatıldığı samimi bloglardır. Özellikle şarkıcılar için açılan farklı hayran blogları, ülkemizde yoğun olarak olmasa da yurtdışında büyük bir ilgi ile takip edilmektedir.

Topluluk Blogları: Üyelik sistemi ile çalışan bu bloglar, genelde konu kısıtlaması olmaksızın herkesin üye olup herhangi bir konuda fikir belirtebildiği açık blogladır.

 

 

 

 

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın