Black Mask Purifying Peel-Off Mask

img_1012

Bayadır cilt bakımı ile ilgili yazamadığımdan birkaç gündür kullandığım cilt bakım ürünlerine ağırlık vermeye başladım ve devamı gelicek😊 Biliyorsunuz uzakdoğu cilt ürünleri son zamanlarda çok gözde oldu. Türkiye’de var mı bilmiyorum ama aliexpress, ebay, amazon gibi sitelerde var.

Fiyatı Nereden Aldım

Ben yine amazon dan fiyatı £12’dan aldım. Linki Black Mask Purifying Peel-Off 

Nasıl kullanılır

Siyah zift gibi bir rengi var. İsterseniz önce burnunuza uygulayın bir bakın cildinize uygun mu diye. Daha sonra tüm yüzünüze uygulayın ve 20 dk bekletip, (maske yüzünüzde iyice sertleşsin) kenarlarından soymaya çalışın ve yüzünüzü durulayın ya da tonik de uygulayabilirsiniz.

Yorumlarım

Malesef hiç mi hiç beğenmedim. Vadettiği şeyler olmadı. Siyah noktalar hariç yüzümdeki tüyleri almaktan başka bişey yapmadı. Üstelik çok fena canımı acıttı ve yüzümü kızarttı. Maskeyi soyup baktığımda hiç siyah noktalarla alakalı bişey yoktu. Yani sonuç olarak hiç beğenmedim ve tekrar da almıcam. Size de tavsiye etmiyorum. Şimdi farkettim bu arada 12 Pound vermişim ve cidden yazık olmuş. Sizde paranıza yazık etmeyin. Ama yeni bir siyah nokta maskesi ürünü buldum deniyim bir başka yazımda yazıcam sizlere o ürünü.

 

 

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın