1 Erkek 1 Kadın Yani artık 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk

1 kadın 1 erkek
1 kadın 1 erkek

6903504-2460

2008 yılında 1 Kadın 1 Erkek adıyla Türkmax’ta yayın hayatına başlayan program 2012 yılında ise Star TV’ye transfer olarak Bir Erkek Bir Kadın adını almıştır. Başrollerde Emre Karayel ve Demet Evgar var. Tam hatırlamıyorum ama ilk 2008 yılında tesadüfen internetten izlemiştim birkaç bölüm ve çok ilgimi çekmişti çünkü farklıydı, iki kişi vardı sadece ve hiç sıkınılmıyordu. Hani bende 1.sezondan 8. sezona kadar tam olmasada koleksiyonum var diyebilirim. Durup durup tekrar bazen aynı bölümleri izlerim ve hiç sıkılmadan. O kadar iyi oynuyorlar ki o kadar samimi ve doğal, sanki gerçekte böyle bir çift varmış gibiler. Birbirlerine de çok yakışıyorlar hani:) Birbirleriyle evlensinler artık bence:)) Kaç yıl iki kişi böyle tempoda sürdürmek hiç kolay değil. Bir o kadar da izleyenleri, fanları var. 2013 de 375.bölümüyle final yapan dizinin yeniden yayınlanması gündeme gelmiş, Demet Evgar da attığı bir tweet ile çekimlerinin Ağustos 2014’te başlayacağını ve yeni yayın sezonunda Fox’ta yayınlanacağını belirtmiştir. Ayrıca dizinin adının 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk olarak değiştiği de açıklanmıştır. Dizi (FOX döneminin 13. bölümü) itibaren ise 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk olarak ekranlara gelmiştir. Tabi Çocuk olunca tempo biraz düştü eskisi gibi pek değil sanki ama yine de bırakmadan izliyorum.

030920141104446918119_2

Bir Erkek Bir Kadın‘ın orijinali olan Un Gars, Une Fille 1997 yılında Kanada da Fransızca olarak yayınlanmaya başlamıştır. Dizinin orijinali Fransızca olduğundan dolayı daha sonraları Kanada’nın geri kalanı için İngilizce olarak uyarlanmıştır. Orijinal yayının Fransızca olmasının sebebi ise dizinin çekildiği bölge olan Quebec eyaletinin resmî dilinin ve halk arasında konuşulan dilin Fransızca olmasıdır.

51BM4NZ0EXL

un-gars-une-fille_52808837_1

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın