Google Adwords Nedir? Ne işe Yarar?

5b448119-d0f7-4780-92f7-5da203c9c12e-814-000000fe3717c6ad_tmp

Google üzerinde yapılan aramaların yanında da Google ağımızdaki sayfa ziyaretleriyle Google AdWors reklamlarınızın çok geniş bir kitleye ulaşmasını sağlar.

Bir Google AdWords reklamı da yarattığınızda,reklamınızın hangi anahtar kelimeler için yapılan da aramalarında görüntüleneceğini belirler ve her bir tıklama için ödemeye arzu ettiğiniz maksimum miktarı da seçebilirsiniz.

ad4d8982-1410-4e19-9421-236e65882f36-1080-0000018a6e42fb28_tmp

Yalnız birileri reklamınız üzerinde de tıklama yağtığı zaman ödeme de yaparsınız.Hatta paranızı da çok korumak için AdWords İndirimcimiz sonuç sayfaları üzerinde reklamınızın sırasını korumak üzere gereken en düşük ücreti de ödemeniz için gerçek CPC’yi otomatik olarak aşağı da çekmektedir

Aylık olarak da ödemeniz gereken bir minimum yoktur etkinleştirme ücreti yalnızca 5 US$ olarak tespit edilmiştir.Reklamlarınız fatura bilgisini de göndermenizden hemen sonraki dakikalar içinde de çalışmaya başlar.Reklamlarınızın performansını da çevrimiçi hesap Kontrol Merkezi’nizdeki raporları da kullanarak kolayca izleyebilirsiniz.

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın