Changeling (SAHTEKAR) İMDB PUANI: 7,8/10

Vizyon Tarihi22 Haziran 2007

Yapımı: 2007-ABD

Tür: Dram, Gizem, Tarih

Süre:141 Dak.

Yönetmen: Clint Eastwood       

Oyuncular: Angelina jolie, John Malkovich,  Amy Ryan,  Jeffrey Donovan, Jason Butler Hurner

Senaryo:J. Michael Straczynski 

Yapımcı: Clint Eastwood,  Ron Howard 

Gerçekten çok etkilendiğim filmlerden biri. Özellikle filmin gerçek hayattan uyarlanması çok daha ilgi çekici. Hiç sıkılmadan izlediğim nadir filmlerden. Angelina jolie her zaman ki gibi muhteşem bir oyunculuk sergilemiş. Filmi izlerken hep eee? acaba ne olucak? neden?sorularını soruyorsunuz. Tabi ki de sinirlenip bazı sahnelere kızıyorsunuz.  Senaryosu oldukça sürükleyici. Ve filmin sonunda kadına cidden çok üzüldüm. Araştırmalarıma göre, birçok bilgi edindim ve bunu burda filmi izlemeyenler için yazmak istemiyorum. Ama internette yazarsanız görebilirsiniz gerçekte neyin ne olduğunu. İşte aşağıdaki resimler gerçek hayatta ki Christine Collins ve oğlu Walter Collins. Ama benden tavsiye filmi izledikten sonra gerçek resimlerine bakın daha iyi anlıcaksınız ne demek istediğimi, filmi izlemeyenler için bazı şeyleri yazmıyorum burada. Mutlaka ama mutlaka izleyin!!!

Konusu:

Kaçırılan oğlunun bulunmasıyla birlikte Christine Collins’in (Angelina Jolie) duaları kabul görmüştür. Ancak anneyle oğlunun yeniden buluşmasının karmaşası arasında Christine bu çocuğun kendi çocuğu olmadığını fark edecektir. Medyanın ve yozlaşmış polis teşkilatının kendisine destek olmaktan çok köstek olmasından bunalan Christine, aradığı cevaplara ulaşmak için kendi başına adımlar atmaya başlayınca hayatını sonsuza dek değiştirecek gerçekle yüz yüze gelecektir. Yer: Los Angeles, yıl: 1928. Bir cumartesi sabahı her zamanki gibi işine gitmeye hazırlanan Christine oğluna “hoşçakal” dedikten sonra evden çıkar. Akşam işten eve döndüğünde oğlu evde değildir. Çocuğu arama çalışmaları bir türlü sonuç vermez. Aylar sonra Christine’nin dokuz yaşındaki oğlu olduğunu iddia eden bir çocuk çıkagelir. Polislerle gazetecilerin telaşlı koşuşturmacası arasında duygu karmaşası yaşayan Christine, çıkagelen çocuğun bir gece kendisiyle birlikte evde kalmasına izin verir. Ancak kalbinin derinliklerinde bu çocuğun kendi oğlu Walter olmadığını bilmektedir. Konunun araştırılması için yetkilileri zorlar ancak bir sonuç alamaz. Bu durum karşısında çaresiz kalan Christine, aradığı desteği aktivist rahip Briegleb’de (John Malkovich) bulur. Rahip Briegleb oğlunu bulma mücadelesinde Christine’e yardımcı olacaktır.

Christine Collins
Christine Collins
Walter Collins ve Annesi
Walter Collins ve Annesi

3_16_1928_walter-collins

nor-103
gordon stewart northcott
gordon stewart northcott
gordon stewart northcott
Christine Collins-gordon stewart northcott
Christine Collins-gordon stewart northcott
gordon stewart northcott
gordon stewart northcott

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın