Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi Express Çift Etki Yorumlarım ve Kullanılışı

img_1031

Son birkaç gündür cilt bakım ürünlerine doyduk değil mi 🙂 Ama çok ihmal etmiştim ve ne zamandır kullandığım ürünleri yazmak istiyordum.

Garnier ürünlerini kullanmayı çok seviyorum ve bu ürün de çok olumlu yorumlar aldığını gördüm ve denemeye karar verdim. Herkesin benim gibi nefret ettiği şeydir göz makyajı çıkarmak. Sebebini çok anlayamadım ama küçük bölge ve ayrıntılı olduğundan mıdır nedir, sinir oluyor insan nedense. Yüz makyajı o kadar değil de göz makyajı temizlemeye insan üşeniyor.

Ürünün Vadettikleri: 

Suya dayanıklı makyajı bile gözlerde yağlı bir kalıntı bırakmadan temizler. Doğal kaynaklı arginine ile zenginleştirilmiş formülü kirpiklerinize güzellik, esneklik ve parlaklık sağlar. Kirpikleriniz daha kalın, yoğun ve güçlü hissedilir. Suya dayanıklı makyajı ovalamadan çıkarır.

img_1033

Ürün İçeriği

Tüm ciltlere uygun bir ürün. İçeriğinde paraben ve feniksetanol yok. Renklendirici içeriyor, ayrıca içinde Arginine var. Arginine ile kirpikleri beslediği, esneklik ve güç katarak 4 hafta kullanımda kirpikleri güzelleştirdiği yazıyor.

Kullanışı:

Karışması için şişeyi çalkalayın. Pamuğa bir kaç damla damlatın ve bir kaç saniye göz makyajınızın üzerinde bekletin. İçten dışa yumuşak hareketler ile ovalamadan göz makyajınızı temizleyin. Kontakt lens kullanıcıları için uygun olduğu yazıyor.

Ürün Yorumlarım:

Benim göz çevrem çok hassas ve kirpiklerim çabuk dökülür. Özellikle rimel sürdükten sonra. Kirpiklerimi hiç dökmedi. Kullanırken sanki hafif yanma yaptı, hafif yağ etkisi bıraktı. Gözünüze kaçırmamaya çalışın. Kirpik etkisi için en az 4 hafta gibi bir süre kullandıktan sonra etkisini görebilirsiniz. Bende sanki hafif de olsa göz görülür etkisi var gibi. Çıkarma etkisi diğer ürünlere göre daha iyi ama daha da iyi olabilirdi. Genel olarak memnunum ve sevdim. Çok harikalar yaratmayabilir ama kullanımı kolay ve fiyatı normal. Bence bu ürüne bir şans verin derim 🙂

Sizin sevdiğiniz göz makyaj temizleyici hangisi?

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın