Kedsum Mini Wireless Bluetooth 4.0 Invisible Kulaklık

Amazon.co.uk‘den aldığım bu ürün, çok rahat ve çok kullanışlı ve küçük. Merak ederek aldım bu ürünü yoksa normal kablolu kulaklık da fena değildi ama tabi kablolar bazen sıkıyor insanı. Hani dolanıyor, düğüm oluyor açılmıyor falan ya sinir oluyor insan. İşte bu ürün de portatif ve küçük bişey olduğundan bütün cihazlara; ipad, iphone,samsung, bilgisayarların hepsine uyumlu olduğu için çok kolaylık sağlıyor.

IMG_1697

Bluetooth kulaklık nasıl kullanılır?

  • Bluetooth kulaklığınız kapalı durumda iken sürekli mavi ışık yanıncaya kadar Açma/Kapama düğmesine basılı tutun. Bu kulaklığın diğer aygıtlar tarafından algılanabilir moda geçmesini sağlayacaktır.
  • Kulaklığınızdaki ışık sürekli yanarken cep telefonunuzdan BLUETOOTH > AYGITLARIM > YENİ AYGIT ARA bölümüne gelerek “OK” tuşuna basın. Aşağıda algılanan Bluetooth cihazlar listelenecektir.
  • Açılan listede, Bluetooth kulaklığınızın modelinin üstüne gelin ve “OK” tuşuna basın.
  • Şifre olarak “0000” (dört tane sıfır) girin.
  • Eşleşme tamamlandı” uyarısından sonra tekrar aygıtlarım bölümüne girerek WEP 150’nin üzerine gelip seçenekler tuşna basın ve “Aygıta yetki ver” seçeneğini seçin.

Bu işlemlerden sonra, telefonunuzun Bluetooth özelliği ve kulaklığınız aynı anda açık olduğu anda otomatik olarak eşleşeceklerdir.

Sadece yapmanız gereken hangi ürüne bağlıcaksanız onun bluetooth özelliğini açmak ve bazı bluetooth kulaklık markalı ürünlerde bu değişebilir kulaklığın düğmesine basmak. Ondan sonra cihaz kulaklığı görünce ve bağlandı diyince artık müzikde dinleyebilirsiniz, telefonla görüşmede yapabilirsiniz. Yukarıda gördüğünüz resimde; bir de kablosu bulunuyor şarj edebilmek için. Şarjı 12 saat falan dayanabiliyormuş. Denedim, kurdum, kullandım, çok da net ve basit.

IMG_1698

Bluetooth kulaklık ve Kablolu Kulaklık  Faydaları ve Zararları

Öncelikle Telefonun vücutta taşındığı yere ve uzaklığına kablosuz kulaklığın kalitesine ve cinsine göre Vücuda yaptığı etki 7-8 kat azalabiliyor.
  • Bluetooth kulaklıklar, cep telefonlarına göre SAR  (Vücuda giren elekto manyetik dalga Kg/ 2Wt olan yasal sınırın) 100/1 değeri daha düşüktür.
  • Kulaklık kablosunun çevresindeki elektriksel akımları kulağa iletebiliyor. Kablolu ve Bluetooth kulaklıkların, kulağa giriş kısımlarına ferrit adı verilen zırh geçirilirse, vücuda etki azaltılıp, paraziler engellenebiliyor.
  • Kablolu veya bluetooth kulaklıkları kullanırken cep telefonumuzun kıyafetimizin arka cebinde, telefonun ön tarafı vücuda bakacak şekilde taşınması, telefonumuzun anten kısmı arka yüzüne yakın olmasından ötürü, Elektro Manyetik dalgalarnı zırhlaması nedeniyle daha az etkilenmemize yardımcı olacaktır.
  • Kapalı ortamlarda kablosuz bluetooth kulaklık kullanırken telefonun yakındaki bir sehba, masa, koltuk gibi  alanların üzerinde vücudumuzdan uzakta durması vücuda olan EM etkisini azaltacaktır.

Bu ürünü satın alabilmek için bu linki tıklayabilirsiniz; KEDSUM Mini Wireless Bluetooth 4.0

IMG_1699

 

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın