Garnier BB Krem ve Garnier Göz Roll On

Garnier ürünleri hep sempatik gelmiştir bana 🙂 O yüzden daha önceki bb kremimden sonra bu yeni çıkan Garnier BB Cream ürünlerini denemek istedim. Bayadır da reklamlar da görüyodum, merak da ediyordum. Peki nedir bu BB krem. Her cilde, herkese uygun mudur? BB krem tam açılımıyla Beauty Balm aslında hepsi-bir-arada ürün olarak tasarlanmakta yani bu ürünü kullanarak nemlendirici,makyaj bazı, fondöten ve güneş kremi ihtiyacını karşılamış olmamız amaçlanıyor.

BB krem in normal ciltler için orta tonunu aldım. Açık ve koyu olmak üzere iki seçenek var. Ürünün yapısı oldukça akışkan. Garnier BB Krem Cildimin ilk sürüldüğünde ıslak ve parlak bir görünüm verse de yaklaşık bir 10 dakika sonra ciltle kendini bütünleyip gayet doğal ve kusursuz bir görünüm veriyor. Kapatıcılık düzeyi orta seviye diyebilirim. Doğal bir görünüm veriyor, yumuşaklık hissi veriyor. Ama sanırım çok fazla kalıcı değil. Bir süre sonra tazelemek gerekebilir.

IMG_1607 IMG_1612

Herhangi bir olumsuz etkisini görmedim. Bazı fondötenlerde olduğu gibi yüzümde bir ağırlık hissi vermedi sanki yokmuş gibi 🙂 Ama hani onarıyor mu c vitamini etkisi olur mu bilemiyorum açıkcası. İçerisinde SPF 15 olması kış ayları da dahil olmak üzere cildi güneş ışınlarından korumak için olumlu bir özellik. Özet olarak doğal görüntüsü, hafif yapısı ve cildimi hiç yıpratmayışıyla sevdiğim ürünler arasında rahatlıkla sayabilirim.

garnier bb krem göz altı kapatıcı roll on

IMG_1608

Göz altlarımız cildimize göre 1-2 ton daha koyudur. Bu yüzden bende orta ton olanını aldım. Eğer kapatıcıyı daha iyi kapatsın diye çok sürersek gün içinde mimik arasına ürünler dolar ve bu da olduğunuzdan yaşlı görünmenize sebep olur. Yine bu ürününde, açık ve orta ton olmak üzere iki seçeneğimiz var. Ancak açık rengi bile bazı ciltlere koyu kalabilir. Çünkü orta ton bile biraz açıktı açıkcası. Hani baya problemliyse göz altları açık renk tonu hiç mi hiç kapatmaz. Metal uçlu rollon tasarımı uygulama sırasında gözlerde bir rahatlama sağlıyor. Soğuk masaj etkisi gibi ferahlatıyor. Oldukça hafif ince bir yapısı var. Bu sebeple göz altını yormuyor. Uygulaması çok rahat ve kolayca dağılıyor. Bu iki ürünü alın ve deneyin derim ben 🙂

IMG_1610 GARNIER-BB-Tube

 

Yazar: MaydanozBlogger

Keyfiyazılarım sitesi, birçok konuya değinen ama (bildiği konuları yazan ve bilmediği şeyler hakkında biliyomuş gibi davranmayan) İçeriğinde; Film-dizi, sosyal konular, gezi, sağlık, kullandığım ürünler, teknoloji, güzellik-makyaj, kadınca, yemek tarifleri gibi konuları barındıran site Ekim 2014 ‘de kurulmuştur. Ve bu süreç gittiğimiz yerlerin resimlerini çekmekle başladı. Çok klasik oldu değil mi🙂 Zaten fotograf çekmeye de farklı yerler görüp gezip seyahat etmeye çok ilgim vardı. Ayrıca farklı konularda ki düşüncelerimi dile getirmek ve herkesin okumasını istedim. Atatürkçü, espirili, bazen asabi, ekonomi ve siyasete ilgisi olan, ruh hali dalgalı, dünyayı ve yaşamı çözemeyen ve hiç çözemeyecek olan, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi seven, bisiklet binmeyi, kitap okumayı seven, film izlemeyi, yeni yerler görmeyi seven, garip ama gerçek İstanbul’u çok seven birisiyim. Soru, şikâyet ya da önerileriniz için aşağıdaki formdan ya da keyfiyazilarim@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 📸 Instagram : looktravelpics 📺 YouTube : Sütlü Çay 🏡 about me : keyfiyazilarim

Yorum bırakın